Basa

Junkers Ju-52 FS2004

Informasi

  • Size 21.5 MB
  • Downloads 8 497
  • digawe 28-10-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Pierino Primavesi
The Junkers Ju-52 ana operator Jerman paling misuwur nalika perang. Panjenenganipun dropped paratroopers ing Holland, Crete lan mengko Ardennes.

Pesawat iki alon banget lan sethitik gun. Akibaté, piyambakipun nandhang akeh losses ing meh kabeh misi, utamané ing pulo Kreta lan Stalingrad. Kang digawa pasukan sumber ing Afrika Lor, Stalingrad lan negara-negara Baltik. Panjenenganipun ugi njabat minangka transportasi mail ing China lan wis dilengkapi dening pelampung kanggo ngeterake kayu ing wilds Kanada.

The Ju-52 bisa mabur saka Berlin kanggo Roma ing wolung jam liwat Alps, lan feat nyengsemaken ing wektu. The pungkasan Ju-52 dirilis karo peksa Air Swiss ing 80s pungkasan. Luwih saka 50 taun sawise ...! Sajarah bidang iki apik tenan. We are ora arep lali pesawat apik iki!

Iku nambah-ing kualitas apik banget, karo model 3 lan nomer akeh tekstur kalebu sing Air France lan saka Luftwaffe.

panel punika kanthi fungsi ing 2D lan 3D (VC kokpit virtual).
Kajaba iku, sampeyan bisa malah ngunjungi nang bidang lan ing 3D.
A pesawat ayu kanggo pembuangan saka model lawas.

Good pesawat!
Informasi

  • Size 21.5 MB
  • Downloads 8 497
  • digawe 28-10-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Pierino Primavesi

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa