Junkers Ju-52 FS2004 HOT
imagec_f1
imagec_f22
imagec_f33
imagec_f44


  • The Junkers Ju-52 ana operator Jerman paling misuwur nalika perang. Panjenenganipun dropped paratroopers ing Holland, Crete lan mengko Ardennes.

    Pesawat iki alon banget lan sethitik gun. Akibaté, piyambakipun nandhang akeh losses ing meh kabeh misi, utamané ing pulo Kreta lan Stalingrad. Kang digawa pasukan sumber ing Afrika Lor, Stalingrad lan negara-negara Baltik. Panjenenganipun ugi njabat minangka transportasi mail ing China lan wis dilengkapi dening pelampung kanggo ngeterake kayu ing wilds Kanada.

    The Ju-52 bisa mabur saka Berlin kanggo Roma ing wolung jam liwat Alps, lan feat nyengsemaken ing wektu. The pungkasan Ju-52 dirilis karo peksa Air Swiss ing 80s pungkasan. Luwih saka 50 taun sawise ...! Sajarah bidang iki apik tenan. We are ora arep lali pesawat apik iki!

    Iku sawijining add-on kualitas apik banget, kanthi model 3 lan akeh tekstur kalebu ing Air France lan Luftwaffe.

    panel punika kanthi fungsi ing 2D lan 3D (VC kokpit virtual).
    Kajaba iku, sampeyan bisa malah ngunjungi nang bidang lan ing 3D.
    A pesawat ayu kanggo pembuangan saka model lawas.

    Good pesawat!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 21.5 MB
  • Downloads 10 219
  • digawe 28-10-2006
  • dianyari 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Pierino Primavesi
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan