Basa

Handley-Page Victor K.2 FS2004

Informasi

Biyèné payware, iki nambah-ing saiki kanggo free, iku bakal bungahaken penyayang model kirim-perang. Nyakup papat tekstur, swara adat lan kokpit virtual banget penake.

The Handley Page Victor HP.80 ana tukang ngebom strategis Inggris. Kanthi Avro Vulcan lan Vickers Valiant, piyambakipun ndherek ing trio V-Bombers yen Kingdom United dibukak pembangunan ing 1947. Pungkasan saka telung wis sijine menyang layanan, iki digunakake minangka pesawat tanker nganti awal 1990. (Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa