Basa

Waco NWA armada FS2004

Informasi

  • Size 9 MB
  • Downloads 2 889
  • digawe 05-03-2013
  • Diowahi 06-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Vladimir Gonchar
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Paket kasebut kalebu Model Golden Age Simulasi model CTO sing dituduhake minangka armada Northwest Airways WACO sing dioperasikake minangka layanan penerbangan udara 1929-1936.

Weaver Aircraft Company of Ohio utawa Waco iku mantan perusahaan pesawat Amérika adhedhasar ing Troy (Ohio). Antarane 1919 lan 1946, parusahan mroduksi variétas biplanes pesawat sipil.
Informasi

  • Size 9 MB
  • Downloads 2 889
  • digawe 05-03-2013
  • Diowahi 06-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Vladimir Gonchar
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa