Basa

Caravelle III Air France AFG v1.0 Picardie FS2004

Informasi

Kanggo para penggemar Caravelle sing misuwur (digawe dening AFG), nemokake pesawat hebat iki kanggo FS2004, simulasi didorong menyang realisme sing paling cepet, ngagetake, add-on iki ora bakal ninggalake kowe ora peduli. Pilot saka panel 2D (ora VC) lan ngelingake sampeyan wektu lawas, yen jet sipil pisanan.

Penting kanggo maca manual iki nambah-on (klebu)

Cara XVIII Aviation SE 210 Caravelle yaiku pesawat jet, sing dirancang kanggo rute jarak pendek lan menengah, diprodhuksi antarane 1958 lan 1973 dening perusahaan Prancis Sud Aviation, sing bakal dadi Aerospace ing 1970. Pesawat jet sipil pisanan ing donya diprodhuksi sacara massal, nduweni karakteristik, inovatif nalika iku, duwe mesin ing mburi fuselage lan ora ana ing sayap kaya Komet, utawa ing subalaire nacelles kaya kasus kanggo Boeing 707. Dirancang kanggo ngganti pesawat gaya piston kayata Douglas DC-6, Caravelle bisa njupuk, gumantung versi, saka 80 kanggo luwih saka 130 penumpang ing jarak maksimal antara 1650 lan 3400 km adoh. (Wikipedia)

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa