YAKOVLEV yak-42 2.0 FS2004
Yakovlev_YAK-42_2.0_FS2004_1
Yakovlev_YAK-42_2.0_FS2004_22
Yakovlev_YAK-42_2.0_FS2004_33
Yakovlev_YAK-42_2.0_FS2004_44


  • Yakovlev YAK-42 Versi 2.0 kanggo FS2004, model ruangan sing apik kalebu rong papan UR-42369 Lviv Airlines lan Aeroflot Yak-42 CCCP-42336, panel 2D sing dirancang khusus kanggo iki add-on, waca dokumentasi. Banget apik kanggo mabur, kanthi realisme kasebut.

    isi paket: Documentation ing Inggris lan Rusian, model Visual, Panel, FDE, Wah, GNS-530 GPS unit, KLN-90B instrument pandhu arah

    Wikipedia
    The YAKOVLEV Yak-42 (NATO nglaporake jeneng: "clobber") iku agêng-macem jet penumpang 100 / 120-jog telung mesin. Sampeyan iki dirancang minangka panggantos kanggo sawetara Jet Aeroflot lungse minangka jet penumpang agêng-macem. Iku uga airliner pisanan diprodhuksi ing Uni Soviet kanggo powered by dhuwur-lulus mesin turbofan modern



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan