Basa

Avro Lancaster TP464 DB AJJ v6 FS2004

Informasi

  • Size 21.2 MB
  • Downloads 4 441
  • digawe 05-07-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Ross McLennan
Kanggo FSX & P3D versi klik kene

Pack iki ngandhut plans pesawat lan pesawat dimaksudaké kanggo marang crita ing Raid 617 Skwadron RAF Dambuster ing Moehne lan Eder Dam 16 - 17th May 1943.

Sampeyan bakal nemokake plans pesawat ing menu Start - Kabeh gambaran - Rikoooo Tambah ons - Avro Lancaster TP464 DB AJC v6 FS2004 - FlightSimulatorFiles

The Avro Lancaster ana tukang ngebom papat-mesin saka Perang Donya II, diprodhuksi pisanan dening Avro kanggo Angkatan Udhara Royal. layanan mlebu ing 1942, iki luwih akèh dibangun saka salinan 7000 lan karo Handley Page Halifax, ing tukang ngebom utama Angkatan Udhara Royal sak iki wektu. Iku dadi misuwur kanggo bombing wengi sawijining.


Tembung saka penulis:
release iki kaya sadurunge masalah wis intended kanggo marang crita ing Raid 617 Sqd Dambuster ing Ruhr Dam ing Jerman 16-17 May 1943. Iku ora iki liwat flights kasedhiya lan liwat pesawat Dambuster Lancaster banget saged saka Plane-Design. Ing versi rute menyang wadhuk luwih akurat amarga ana
luwih rinci diterbitake ing buku lan ing web saka ana bali ing 2003. Ana isih ana konflik ing informasi diterbitaké. Iku gumantung marang kang sumber maca lan nggawe nggunakake.

Mesthi yen mabur ing cara kru iya bali ing 1943 sampeyan bakal duwe pangerten luwih saka mung carane angel misi iku.
Duwe lungguh ing kursi Pilots saka "Cukup Jane" ing UK lan digunakake ing kontrol aku duwe pangerten adoh luwih saka Lancaster lan sawise riko kanggo ing Eder Dam pangerten sejati saka terrain padha miber liwat.

Skills Incredible saka kru ora bisa kanthi simulasi ing simulasi nanging kowé kudu teka adoh saka Project iki karo kesengsem adoh luwih saka apa tembung "Dambuster" tegese lan carane efektif Lancaster iki minangka alat digunakake ing ngirimke kasil sukses .
Informasi

  • Size 21.2 MB
  • Downloads 4 441
  • digawe 05-07-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Ross McLennan

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa