Basa

Gloster Meteor T.7 FS2004

Informasi

  • Size 10.6 MB
  • Downloads 6 400
  • digawe 23-08-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Dave Eckert Ralph Pegram Nick Needham Rob Barendre
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
fighter gedhe, panel fungsi. A kesenengan nyata kanggo fly. Kita matur penulis saka karya becik nambah-ing iki. versi T.7 punika training loro-seater (diprodhuksi 650 salinan).

The Gloster Meteor ana jet militèr pisanan dilakokno dening Britania Raya, lan mung pesawat saka jinis iki digunakake dening pasukan Allied sak Perang Donya II. Iki dibangun saklawasé salinan 4000, sawetara lisènsi lan digunakake dening puluhan negara utamané ing 1950s.
  • Panganggité: Dave Eckert Ralph Pegram Nick Needham Rob Barendre
  • download
Informasi

  • Size 10.6 MB
  • Downloads 6 400
  • digawe 23-08-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Dave Eckert Ralph Pegram Nick Needham Rob Barendre
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa