North American T-6G Texan FS2004 HOT
Bayangan_T6G_001
Bayangan_T6G_0022
Bayangan_T6G_0033
Bayangan_T6G_0044


  • Fighter North American T-6G Texan. A model lawas banget. Kasedhiya ing siji warnane. Muni iku sampurna.
    North American T-6 Texan ana latihan fighter utama kanggo pilot sak Perang Donya II saka bangsa sekutu. Sampeyan iki dikenal minangka SNJ wonten ing Angkatan Laut, AT-6 Harvard USAAC lan pasukan online ing Persemakmuran. Piyambakipun menangaken sukses komersial ageng: diproduksi ana 15,495 salinan, kabeh versi klebu.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 8.4 MB
  • Downloads 11 261
  • digawe 27-06-2006
  • dianyari 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Cliff Presley, Charlotte, Denis da Silva
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan