Basa

Yakovlev Yak-18T FS2004 Versi 2.2

Informasi

  • Size 25.0 MB
  • Downloads 2 732
  • digawe 21-08-2015
  • Diowahi 21-08-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 8
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Alexey Yuzefov
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
model YAKOVLEV Yak-18T kanggo FS9. Kalebu dinamika asli, 2D panel karo propeller animasi, ukuran, pesawat swara, sistem Gagal adat, 4 model visual animasi beda, kanthi fungsi lan animasi Cockpit Virtual, 5 tekstur beda.

YAKOVLEV (Russian :. ОКБ им Яковлева) iku sawijining perusahaan pesawat Russian. Ater-ater departemen bidhang panaliten punika Yak. Kantor desain iki diadegaké déning Alexander Sergeyevich YAKOVLEV ing 1934 miturut jeneng awas ada sule-115.

YAKOVLEV Jeneng iki digunakake dening negara bekas Blok Wétan ing sisih kulon, nanging ing Rusia jeneng iki wis shortened Yak (Basa Rusia: Як) diikuti kanthi jeneng ing bidang. (Wikipedia)

1290665120Yak18T 1
Informasi

  • Size 25.0 MB
  • Downloads 2 732
  • digawe 21-08-2015
  • Diowahi 21-08-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 8
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Alexey Yuzefov
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa