Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Vultee XP-54 FS2004

19470
1975_0102
prototipe203
VC14
  • Katrangan file



    Kanggo FSX/P3D versi kompatibel klik kene

    Vultee XP-54 kanggo FS2004, karya master Milton Shupe lan tim. Paket lengkap karo repaints 12 lan pirang-pirang model.

    The Vultee XP-54 Swoose Goose yaiku pejuang prototipe saka 40 sing dibangun dening Vultee Aircraft Company kanggo Angkatan Udara Tentara Amerika Serikat (USAAF).

    19481950 60 51975 021985 1
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.1

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 94.5 MB

  • Downloads 2 844

  • digawe 19 Aug 2017

  • dianyari 19 Aug 2017

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • Auto-install Instalasi versi 10

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2004

  • Panganggité:
  • Milton Shupe

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan