Douglas A-20 Havoc FS2004
G Eksterior
P-70A1 Eksterior2
P-70A2 Eksterior03
VC Tampilan Ngiwa4


  • Douglas A-20 Havoc / DB-7 yaiku pesawat tempur WWII Amérika serbaguna ing pesawat tempur, pesawat bomber ringan lan pejuang wengi. Minangka biasanipun, Milton Shupe nawakake manawa kita gumregah kanthi teknis lan sacara teknis.

    Paket iki kanggo FS2004 kalebu model 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, Model Penerbangan adat lan cat sing apik kanggo saben model.

    C Aero53C Cannon PodC Kantin Pod2C FerryC SAAFG Cannon PodG FerryG Nose CannonsG Plain FerryG RidinHigh



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 121 MB
  • Downloads 4 585
  • digawe 02-04-2018
  • dianyari 02-04-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan