Bombardier Canadair CL-215 FS2004 HOT
Bombardier_Canadair_CL-215_1
Bombardier_Canadair_CL-215_22
Bombardier_Canadair_CL-215_33
Bombardier_Canadair_CL-215_44


  • Kanggo FSX versi kompatibel klik kene
    The Canadair CL-215 iku montor mabur kapisan dirancang minangka tukang ngebom banyu kanggo perang nglawan fires. Iki pesawat paling misuwur saka jinis iki, dikembangaké ing Prancis, wis dadi sinonim karo Canadair banyu-bombing pesawat. CL-215 iki dirancang ing Kanada dening Canadair (saiki Bombardier) lan damel salinan 125 antarane 1966 lan 1989, diekspor menyang negara rolas. (Sumber Wikipedia)

    Ing versi anyar saka model 3D diubah kanggo 90% lan saiki wis pesawat sakabehane animasi, kokpit virtual karo sa animasi, pedal lan lawang sungsang karo andha, tutup panci exhaust kukus animasi. Virtual kokpit murup ing wayah wengi.

    Ana telung set tekstur makili saben operator nyata: User Italia Sipil, User Civil Spanyol, Newfoundland lan Labrador, tekstur kasedhiya ing internet.

    data technical lan kinerja padha dijupuk saka data resmi.
    Maca dokumentasi



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan