Basa

MIG-21 Madness Paket FS2004

Informasi

  • Size 31.8 MB
  • Downloads 7 774
  • digawe 05-03-2013
  • Diowahi 06-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kazunori Ito & Spike
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Paket kalebu efek anyar kaya sawise-Burners, kalebu akeh Argumèntasi kanggo njaluk asil minangka cedhak nyata sabisa.

The Mikoyan-Gurevich MiG-21 (Basa Rusia: Микоян и Гуревич МиГ-21; kode NATO nglaporake: Fishbed) yaiku pesawat jet tempur supersonik, dirancang dening Biro Design Mikoyan-Gurevich ing Uni Soviet. Sampeyan iki kondhang dijuluki "balalaika", saka pesawat kang planform-view resemblance menyang instrument Russian senar musik utawa ołówek (Inggris: potlot) dening pilot Polandia amarga wangun saka fuselage sawijining.

versi awal dianggep pejuang jet liya-generasi, nalika versi mengko dianggep dadi pejuang jet pihak generasi. Sawetara negara 50 liwat patang bawana wis mibur MiG-21, lan isih serves akeh bangsa abad-setengah sawise penerbangan perdana. fighter digawe cathetan aviation. Paling by jeneng, iku pesawat jet supersonic paling-diprodhuksi ing sejarah penerbangan lan pesawat pertempuran paling-diprodhuksi wiwit Perang Korea, lan wis paling dawa produksi roto saka pesawat tempur (1959 kanggo 1985 liwat kabeh varian).
  • Panganggité: Kazunori Ito & Spike
  • download
Informasi

  • Size 31.8 MB
  • Downloads 7 774
  • digawe 05-03-2013
  • Diowahi 06-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kazunori Ito & Spike
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa