MIG-21 Madness Paket FS2004 HOT
MIG-21_Madness_Package_FS2004_1
MIG-21_Madness_Package_FS2004_22
MIG-21_Madness_Package_FS2004_33
MIG-21_Madness_Package_FS2004_44


  • Paket kalebu efek anyar kaya sawise-Burners, kalebu akeh Argumèntasi kanggo njaluk asil minangka cedhak nyata sabisa.

    The Mikoyan-Gurevich MiG-21 (Basa Rusia: Микоян и Гуревич МиГ-21; kode NATO nglaporake: Fishbed) yaiku pesawat jet tempur supersonik, dirancang dening Biro Design Mikoyan-Gurevich ing Uni Soviet. Sampeyan iki kondhang dijuluki "balalaika", saka pesawat kang planform-view resemblance menyang instrument Russian senar musik utawa ołówek (Inggris: potlot) dening pilot Polandia amarga wangun saka fuselage sawijining.

    versi awal dianggep pejuang jet liya-generasi, nalika versi mengko dianggep dadi pejuang jet pihak generasi. Sawetara negara 50 liwat patang bawana wis mibur MiG-21, lan isih serves akeh bangsa abad-setengah sawise penerbangan perdana. fighter digawe cathetan aviation. Paling by jeneng, iku pesawat jet supersonic paling-diprodhuksi ing sejarah penerbangan lan pesawat pertempuran paling-diprodhuksi wiwit Perang Korea, lan wis paling dawa produksi roto saka pesawat tempur (1959 kanggo 1985 liwat kabeh varian).



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 31.8 MB
  • Downloads 10 122
  • digawe 05-03-2013
  • dianyari 06-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Witchblade Ito & Spike
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan