Aero Vodochody L-29 FS2004
Bayangan_L29_001
Bayangan_L29_0022
Bayangan_L29_0033
Bayangan_L29_0044


  • fighter Russian. pesawat cilik uga digunakake kanggo latihan. model pesawat apik banget, cukup prasaja. Kanthi limang repaints. Muni didandani dening Rikoooo.

    Jet pelatih jet Del-L Del Czech Czech (29) kapilih ing taun 1959 minangka piranti latihan standar pasukan saka Pakta Warsawa. Iki minangka pesawat sayap lurus kanthi reaktor ambegan udara ing oyot swiwi lan buntut T. Swara 1963 dibangun kanggo patbelas pasukan udara sing beda. Dheweke diganti Albatros L-3500. (jn.passieux.free.fr)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 14.5 MB
  • Downloads 7 497
  • digawe 10-08-2006
  • dianyari 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan