Basa

Mikoyan-Gurevich MIG-23 FS2004 Soviet

Informasi

  • Size 16.6 MB
  • Downloads 9 469
  • digawe 22-07-2006
  • Diowahi 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kazunori Ito, alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng., Repainted, Gena
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Jeneng: Mikoyan-Gurevich 23. pesawat Russian sing wis diganti Mig 21. Kasedhiya karo komputer elektronik. generasi anyar, mesin anyar, Radar anyar.
Iku salah siji pesawat saka USSR ing dhuwur sing saka USA mabur ing wektu sing.
Ing bidang banget gemeter, ati-ati! Fly karo legi amarga nanggepi cepet. Kasedhiya ing 15 negara (repaints).

The Mikoyan-Gurevich MiG-23 (Микоян и Гуревич МиГ-23 in Russian, NATO kode Gunging) punika pejuang Soviet karo rupo geometri, bisa kanggo operate saka airfields cilik lan lingkungan maintained. Dirancang dening Mikoyan-Gurevich punika pejuang Soviet pisanan bisa ngenali lan melu target mabur ngisor wong, lan metu saka ngarsane. Versi khusus ing serangan wonten darat iki uga conducted. MiG-23 iki diprodhuksi ing gedhe jumlah saka 1970, lan versi kaca isih ing awal abad rong puluh-pisanan isih ing layanan winates ing macem-macem negara ing saindhenging donya. (Wikipedia)
  • Panganggité: Kazunori Ito, alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng., Repainted, Gena
  • download
Informasi

  • Size 16.6 MB
  • Downloads 9 469
  • digawe 22-07-2006
  • Diowahi 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kazunori Ito, alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng., Repainted, Gena
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa