Basa

Sukhoi Su-34 Strike Flanker FS2004

Informasi

  • Size 12.9 MB
  • Downloads 20 809
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 18-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Bowe Tyson
The Sukhoi Su-34 (sebutan kaca: Su-32) punika tukang ngebom Russian taktik karo anti submarine / kapal Kapabilitas.
Sajrone taun 1970-1980, pasukan tukang ngebom taktik Soviet iki didominasi dening MiG-27 lan Su-24, nanging sadurunge ancaman anyar nuduhke disebut senjata pinter lan tliti, USSR mutusaké kanggo ngganti kahanan lan nggawe Su-34 ( kode NATO: fullback). Sawijining pasangan Western punika Tornado IDS. (Wikipedia)

Beautiful njaba model (digawe ing Gmax) karo loro repaints, abu-abu lan biru. Virtual kokpit lan 2D panel saiki karo kualitas apik, ukuran fungsi, sawise efek burner lan mesin swara banget nyata.
Informasi

  • Size 12.9 MB
  • Downloads 20 809
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 18-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Bowe Tyson

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa