Basa

Dassault Mirage 5 lan 5 modern Paket FS2004

Informasi

  • Size 26.3 MB
  • Downloads 17 167
  • digawe 02-04-2008
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Model, panel, tekstur, ukuran, efek Eduardo Fadul xml Rob Barendregt HUD Scott Printz. Radar, Eric Marciano
The Mirage 5 punika pejuang French paling dikenal ing donya. Kene Pack utama anyar Mirage (Ducks, refueling Probe). Kabeh model duwe animasi sing kayata flaps, spoiler, kokpit, etc ..

The VC punika sabisane menyang 5COAM Mirage. Photorealism, panel, ukuran, panel weker, Radar, HUD, clickable VC, swara nyata saka bener SNECMA Ata macem-macem efek.

Pack nerangake karo 14 model asli, sarta Mirage 5M (modern), karo bom Mk-82, lan Python III Aam Griffon, etc .., Uga telung tekstur lan sawetara saka Angkatan Udhara ing Kolombia.
  • Panganggité: Model, panel, tekstur, ukuran, efek Eduardo Fadul xml Rob Barendregt HUD Scott Printz. Radar, Eric Marciano
  • download
Informasi

  • Size 26.3 MB
  • Downloads 17 167
  • digawe 02-04-2008
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Model, panel, tekstur, ukuran, efek Eduardo Fadul xml Rob Barendregt HUD Scott Printz. Radar, Eric Marciano

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa