Dassault Mirage 5 lan 5 modern Paket FS2004 HOT
mirage_5
mirage_5COAM2
mirage_5P3
mirage_panel24


  • The Mirage 5 punika pejuang French paling dikenal ing donya. Kene Pack utama anyar Mirage (Ducks, refueling Probe). Kabeh model duwe animasi sing kayata flaps, spoiler, kokpit, etc ..

    The VC punika sabisane menyang 5COAM Mirage. Photorealism, panel, ukuran, panel weker, Radar, HUD, clickable VC, swara nyata saka bener SNECMA Ata macem-macem efek.

    Pack nerangake karo 14 model asli, sarta Mirage 5M (modern), karo bom Mk-82, lan Python III Aam Griffon, etc .., Uga telung tekstur lan sawetara saka Angkatan Udhara ing Kolombia.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 26.3 MB
  • Downloads 19 125
  • digawe 02-04-2008
  • dianyari 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Model, panel, tekstur, ukuran, Eduardo Fadul efek xml Rob Barendregt HUD Scott Printz. Inggris, Eric Marciano
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan