Dassault Mirage III B Last FS2004 Flight
Dassault_Mirage_III_B_Last_Flight_1
Dassault_Mirage_III_B_Last_Flight_22
Dassault_Mirage_III_B_Last_Flight_33
Dassault_Mirage_III_B_Last_Flight_44


  • Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    Iki model rampung reworked karo akèh fitur-fitur anyar lan animasi: tekstur kanthi reworked, posisi canopy beda, proses ejection, pamblokiran setir lan animasi lemah, meningkat kokpit virtual karo ukuran anyar lan lampu animasi, etc.

    The Mirage III punika Fighter French lambang suwidakan. paket anyar iki ngandhut 2 beda B Mirage III (loro jog trainer): khusus versi pesawat terakhir ing 3 konfigurasi beda lan rencana salaka standar. paket lengkap lan ngadeg-piyambak.

    Model duwe bagean lengkap obah lan animasi (lumahing kontrol, Gir, spoiler, canopy, dragchute, tutup roket, ladders pilot, bedhil, pamblokiran wheel, etc.) + kokpit virtual lengkap anyar + panel 2D adat.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 12.2 MB
  • Downloads 9 462
  • digawe 28-01-2011
  • dianyari 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Patrice Grange
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan