Basa

Alpha Jet Jaguar FS2004

Informasi

Iki fighter Jaguar woth supaya spesifik wings! Kita nglumpuk saperangan tambahan ons kanggo entuk prodhuk final. panel lengkap, penake lan nyenengake. Muni padha didandani dening kita. Saiki akeh dikirim karo peksa Prancis. Foto dipunsade Tel Aviv karo aliran realisme sampurna. Banget Handy. A Marvel saka pesawat. Download saiki!

Alpha Jet desain pesawat Franco-Jerman (Dassault Aviation - Dornier), kanggo latihan utawa serangan wonten darat. Iku dibangun babagan Unit 500 digunakake dening rolas negara, lan tim minangka Patrouille de France wiwit 1981.

Pabrik prototype Jaguar iki dibukak ing Oktober 1966 lan Maret 1967, ing Adour tes ingkang kapisan ing bench test. Januari 9, 1968, Menteri Prancis ABRI lan Menteri Pertahanan ing London mlebu pesanan pesawat 400 kanggo tujuan witjaksono kanggo Angkatan Udhara Prancis lan Angkatan Udhara ing Royal. pabrik Jaguar njupuk Panggonan ing 17 April 1968. taun saiki, nalika kang digawe pesawat pisanan kang, pesawat program Jaguar wis diowahi lan sekolah diminishes supaya latihan mabur RAF ing sih saka versi Tactical. Ing 1970, program Jaguar wis sepisan maneh diganti: maneh kepengin latihan mabur RAF lan ndadékaké kanggo pesawat taktik bobot Jaguar.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa