Basa

Dassault Rafale FS2004

Informasi

  • Size 13 MB
  • Downloads 47 142
  • digawe 15-07-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Cyril, Frank Safranek, Pierre Marchadier, Sharky, Antoine Osmond, Mevel Nicolasr
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kasedhiya karo 3 demo repaints: Marine, demo lan interception. Wah apik banget. Thanks kanggo penulis kanggo kualitas karya.

The Dassault Rafale punika omnirole bidang militer Perancis dikembangaké lan produksi saka produsen French Dassault Aviation. Gadhahanipun generasi dikenal minangka pesawat tempur "4 + +", iku asil saka program milai ing agêng 1980s, standarisasi saka pasukan bersenjata Prancis, kang yakuwi kanggo ngganti 2025-2030 Pitu jinis pesawat ing layanan nganti Angkatan Udhara lan Angkatan Laut. The Rafale lan kudu ngrampungake kabeh misi biyen diutus kanggo piranti kasebut, kalebu kamungkinan saka serangan nuklir.

The Rafale yaiku pesawat tempur karo canard cedhak swiwi delta, powered by loro turbojets afterburning Snecma M88 lan kontrol pesawat listrik sing ngijini sampeyan kanggo nindakake tokoh mokal ing paling pesawat saingan karo faktor mbukak tekan 10 g sak ALPHA presentation. Contone, Eurofighter nyoba gagal kebangkrutan ing rollover. The Rafale cumawis ing telung versi: ing Rafale M, pesawat jog kanggo operasi saka operator pesawat, lan Rafale Rafale B lan C, mungguh seater lan pesawat loro-seater kanggo operasi conducted saka basa tanah. The Rafale saged dumugi kacepetan maksimum 2203 km / h (Mach 1.8), lan kapasitas DLL maksimum saka 9500 kg. particularity yaiku bebarengan nindakake sawetara misi karo profil banget beda, Empu tembung pesawat "omnirole."

Iku bayar ing 18 May 2001 lan 31 Desember 2011, 105 salinan saka Rafale militèr Perancis nglengkapi ing 286 dhawuh dening pamaréntah Prancis. Ngajokaken kanggo kaca kanggo sawetara negara (United Arab Emirates, Brazil, India, etc ..), The Rafale wis dadi adoh ora nampa supaya tenan. Nanging, Dassault Aviation wis mlebu menyang rembugan eksklusif ing Februari 2012 pesawat 126 kanggo Angkatan Bersenjata India kanggo total $ 12 milyar nggawe kontrak kaca paling tau menang dening tangan Prancis.

The Rafale kompatibel karo pelaku usaha pesawat karo platform a, adhedhasar tiron saka Dassault Aviation. (Wikipedia)
  • Panganggité: Cyril, Frank Safranek, Pierre Marchadier, Sharky, Antoine Osmond, Mevel Nicolasr
  • download
Informasi

  • Size 13 MB
  • Downloads 47 142
  • digawe 15-07-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Cyril, Frank Safranek, Pierre Marchadier, Sharky, Antoine Osmond, Mevel Nicolasr
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa