Basa

Dassault Mirage F1 FS2004

Informasi

  • Size 32.5 MB
  • Downloads 35 007
  • digawe 06-05-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kirk Olsson
Dassault fighter. Kabeh wektu seng nembus ketinggian cendhèk, afterburner, rincian, chocks wheel, kabeh fungsi. Pilihanipun saka papat repaints, swara sing dhuwur banget kualitas. Model digawe ing Gmax. Thanks kanggo penulis Kirk Olsson kanggo model iki lan karya ekstra rampung.

The Dassault Mirage F1 yaiku pesawat militèr dirancang lan dibangun dening Dassault ing Prancis. Iku bedo saka pesawat saka kulawarga Mirage kanthi nggunakake wing kesapu tinimbang swiwi delta. Kasedhiya ing pangenalan versi lan versi serangan saka Mirage F1 iki luwih akèh dibangun saka pitung atus salinan digunakake dening sewelas negara. Iku isih dianggo nganti saiki. (Wikipedia)
Informasi

  • Size 32.5 MB
  • Downloads 35 007
  • digawe 06-05-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Kirk Olsson

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa