Dassault Mirage F1 FS2004 HOT
Bayangan_F1_001
Bayangan_F1_0022
Bayangan_F1_0033
Bayangan_F1_0044


  • Pejuang Dassault. Kabeh wektu penetrasi ketinggian kurang, sawise ngobong susu, rincian, kaos roda, kabeh bisa digunakake. Pilihan saka papat cat, swarane kualitas dhuwur banget. Model digawe ing Gmax. Matur nuwun kanggo penulis KIRK OLSSON kanggo model iki lan karya ekstra sing wis rampung.

    The Dassault Mirage F1 yaiku pesawat militèr dirancang lan dibangun dening Dassault ing Prancis. Iku bedo saka pesawat saka kulawarga Mirage kanthi nggunakake wing kesapu tinimbang swiwi delta. Kasedhiya ing pangenalan versi lan versi serangan saka Mirage F1 iki luwih akèh dibangun saka pitung atus salinan digunakake dening sewelas negara. Iku isih dianggo nganti saiki. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (39 Votes)
  • Size 32.5 MB
  • Downloads 37 119
  • digawe 06-05-2006
  • dianyari 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Kirk Olsson
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan