Basa

Dassault Mirage III EZ FS2004

Informasi

  • Size 8.7 MB
  • Downloads 15 797
  • digawe 30-12-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Thinus Pretorius
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
pesawat tempur. Description: Mirage IIIE Series Z. Role: interception! Iku mung ayu! Salah repaints. A kudu ing FS2004.

The Mirage III yaiku pesawat kaping dirancang dening Perancis perusahaan pesawat Dassault Aviation sak 1950s pungkasan. Iki pesawat pertempuran pisanan desain Eropa saged ngatasi kacepetan Mach 2 ing pesawat tingkat.

The Mirage III ngasilaken ing akèh variasi lan ketemu karo sukses ing negara ngekspor karo kedhaftar 21 lan Unit 1401 dibangun (yen siji njupuk menyang akun versi ditetepake Mirage 5). Swiss, Australia lan Belgium padha dibangun lisensi. Israel wis digawa metu pesawat adhedhasar sacara lokal ing Mirage III (Nesher lan Kfir).

Nalika Mirage pisanan padha dikirim ing 1960s awal, akeh conto isih ing layanan ing saindhenging donya ing abad rong puluh-pisanan, 40 taun mengko. Biasanipun wis digunakake modern. (Wikipedia)
  • Panganggité: Thinus Pretorius
  • download
Informasi

  • Size 8.7 MB
  • Downloads 15 797
  • digawe 30-12-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Thinus Pretorius
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa