Mitsubishi F-2A FS2004 HOT
f-2a_dko-1
f-2a_dko-22
f-2a_dko-33
f-2a_dko-44


  • F-2 yaiku pejuang Jepang. Iki dikembangake karo Amerika Serikat. Pranakan biru samudra iki disebut "Camouflage paling éndah ing donya."

    Kanggo para penggemar pesawat tempur: iku model banget. Iku banget uga rampung karo kokpit virtual instrumen lengkap lan fungsi, lan sawetara swara ayu. Saliyane, sampeyan bisa krungu pilot sing napas liwat topeng. Iki ndadekake simulasi luwih nyata!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan