Mitsubishi F-1 FS2004
Mitsubishi_F-1_FSX_1
Mitsubishi_F-1_FSX_22
Mitsubishi_F-1_FSX_33
Mitsubishi_F-1_FSX_44


  • Kanggo FSX varian sing cocog Klik kene

    Mitsubishi F-1 wis pesawat pertempuran pisanan sing digawé lan diprodhuksi ing Jepang wiwit pungkasan Perang Donya II. Adhedhasar trainer majeng Mitsubishi T-2, tujuan utama iki manuk, minangka dirancang kanggo online kanggo pertempuran segara, iku kanggo menehi hasil karo umum Air kanggo lumahing target malih, iki kalebu uga kemampuan winates kanggo misi superioritas udara. 77, F-1 wis dikirim, urip operasional sing wiwit ing pungkasan 70 '. varian iki saiki wis diganti dening Mitsubishi F-2 paling anyar (Web-sumber: Wikipedia)

    model iki kalebu patches mbenakake lan nginggilaken. Tata letak Mitsubishi F-1 wani Jaguar.
    Dilebokaké papat Varian:
    kathah bom external -Mk82
    -DropsTank
    pluru navy -ASM-1 lan ASM-2
    konfigurasi -Smooth.

    Sing model AI uga kasedhiya kanggo katelu web. Kokpit virtual iki dianggep ing tekstur photorealistic, paket swara asli, mode Auto nstallation cumawis. A kudu-kudu.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 52.1 MB
  • Downloads 5 500
  • digawe 29-10-2009
  • dianyari 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Desain model dening Daisuke Yamamoto Dipintasi dening Hiroaki kubota (KBT) Efek xml efek digawe dening Toshikazu Shimizu. Diadaptasi kanggo nggarap OK ing FSX dening Danny Garnier
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan