Basa

Mitsubishi F-1 FS2004

Informasi

  • Size 52.1 MB
  • Downloads 3 902
  • digawe 29-10-2009
  • Diowahi 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Model desain dening Daisuke Yamamoto Dipintasi dening Hiroaki kubota (KBT) Efek xml efek digawe dening Toshikazu Shimizu. Diadaptasi kanggo nggarap OK ing FSX dening Danny Garnier
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo FSX varian sing cocog Klik kene

Mitsubishi F-1 wis pesawat pertempuran pisanan sing digawé lan diprodhuksi ing Jepang wiwit pungkasan Perang Donya II. Adhedhasar trainer majeng Mitsubishi T-2, tujuan utama iki manuk, minangka dirancang kanggo online kanggo pertempuran segara, iku kanggo menehi hasil karo umum Air kanggo lumahing target malih, iki kalebu uga kemampuan winates kanggo misi superioritas udara. 77, F-1 wis dikirim, urip operasional sing wiwit ing pungkasan 70 '. varian iki saiki wis diganti dening Mitsubishi F-2 paling anyar (Web-sumber: Wikipedia)

model iki kalebu patches mbenakake lan nginggilaken. Tata letak Mitsubishi F-1 wani Jaguar.
Dilebokaké papat Varian:
kathah bom external -Mk82
-DropsTank
pluru navy -ASM-1 lan ASM-2
konfigurasi -Smooth.

Sing model AI uga kasedhiya kanggo katelu web. Kokpit virtual iki dianggep ing tekstur photorealistic, paket swara asli, mode Auto nstallation cumawis. A kudu-kudu.
  • Penulis: Model desain dening Daisuke Yamamoto Dipintasi dening Hiroaki kubota (KBT) Efek xml efek digawe dening Toshikazu Shimizu. Diadaptasi kanggo nggarap OK ing FSX dening Danny Garnier
  • download
Informasi

  • Size 52.1 MB
  • Downloads 3 902
  • digawe 29-10-2009
  • Diowahi 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Model desain dening Daisuke Yamamoto Dipintasi dening Hiroaki kubota (KBT) Efek xml efek digawe dening Toshikazu Shimizu. Diadaptasi kanggo nggarap OK ing FSX dening Danny Garnier
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa