Aero Vodochody L159A FS2004
Aero_Vodochody_L159A_1
Aero_Vodochody_L159A_22
Aero_Vodochody_L159A_33
Aero_Vodochody_L159A_44


  • Kanggo FSX versi klik kene

    Aero L 159 ALCA (Advanced Light Combat Aircraft) yaiku pesawat tempur multi-peran sing dibangun ing Ceko. Punika ing layanan karo Ceko Angkatan Udhara.

    Fitur model Gmax kanthi 3LOD; gir animasi, rodha, struts, tutup, permukaan kontrol, kanopi, trim; kokpit virtual sing animasi lan bisa diklik; 22 ukuran sing digawe khusus; tekstur lightmap; landing, nav, tatanan, suar, lampu taksi lan kokpit; dinamika khusus lan liya-liyane.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan