Aermacchi MB-339A PAN V.2011 FS2004
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_1
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_22
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_33
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_44


  • Kanggo FSX & P3D versi klik kene

    Model iki minangka rework lengkap MB MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) sing dirilis sawetara taun kepungkur kanthi model visual sing luwih apik, lan kokpit virtual. Versi anyar model iki ngemot tekstur kanggo conto standar "Frecce Tricolori", tim Italia militer akrobatik. Waca pandhuane.

    The Aermacchi MB-339 punika loro-seater latihan Italia, lan ing 1970s kanggo ngganti MB-326. Ayu lan racy, wis sukses mixed marang ing kompetisi pesawat modern kayata BAe Hawk. About 200 salinan padha dibangun, lan digunakake dening sangang negara.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 13.1 MB
  • Downloads 5 440
  • digawe 03-08-2012
  • dianyari 07-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Massimo Taccoli, Paolo Zamparo, Aaron R. Swindle
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan