Basa

Virtavia F-22A Raptor FS2004

Informasi

Kanggo FSX/P3D versi klik kene

fighter paling apik karo macem-macem tekstur lan model. Quality Ex payware saiki kanggo free. Kalebu muni adat, ukuran adat lan kokpit virtual interaktif lan panel 2D, uga fitur efek mriem (ndeleng README.txt).

The Lockheed Martin / Boeing F-22 Raptor iku siji-jog, twin-engine kalima-generasi pesawat tempur supermaneuverable sing nggunakake teknologi siluman. Dirancang utamané minangka pesawat tempur superioritas udara, nanging wis Kapabilitas tambahan sing kalebu serangan wonten darat, perang elektronika, lan peran Intelligence sinyal. Lockheed Martin Penerbangan punika contractor Perdana lan tanggung jawab kanggo akèh saka airframe, sistem gegaman lan Déwan Final saka F-22. partner Program Boeing Defense, Space & Security nyedhiyakake wings, fuselage aft, integrasi avionics, lan sistem latihan.

Pesawat iki variously ditetepake F-22 lan F / A-22 sak taun sadurunge resmi ngetik layanan USAF ing Desember 2005 karo F-22A. Senadyan sing ngrembaka protracted lan larang regane, Angkatan Udhara Amerika Serikat nganggep F-22 komponèn kritis saka US daya online taktik, lan crita yen pesawat unmatched dening sembarang fighter dikenal utawa digambaraken. Lockheed Martin claims sing kombinasi Raptor kang siluman, kacepetan, prigel, tliti lan kesadaran situational, digabungake karo Kapabilitas pertempuran udhara-to-air lan air-kanggo-lemah, ndadekake paling sakabèhé fighter ing donya iki. Kepala Air Marshal Angus Houston, mantan Kepala Angkatan Pertahanan Australia, ngandika ing 2004 sing "F-22 bakal bidang fighter paling pinunjul tau dibangun."

Dhuwur biaya saka pesawat, a lack of misi air-to-air langit pertempuran amarga saka telat ing program fighter kalima-generasi Rusian lan Cina, a ban US ing ekspor Raptor, lan pangembangan aktif ngrancang luwih murah lan luwih Versatile F-35 ngasilaken ing telpon kanggo mungkasi produksi F-22. Ing April 2009, Departemen Pertahanan ngajokaken kanggo mandek manggonke pesenan anyar, tundhuk persetujuan Kongres, kanggo tally mundhut barang utowo jasa final saka pesawat operasional 187. Undhang-undhang Defense wewenang National kanggo Fiskal Taun 2010 kurang pendanaan kanggo produksi F-22 luwih. Final F-22 mbalek mati ing baris Déwan ing 13 Desember 2011 sajrone upacara ing Dobbins Air Reserve Base.

Wiwit 2010 F-22 wis kena ing bebendu dening masalah unresolved karo sistem pilot oksigen kang nyumbang kanggo siji kacilakan lan matine pilot. Ing 2011 armada iki diukum patang sasi sadurunge resuming operasi pesawat, nanging masalah sistem oksigen wis terus. Ing Juli 2012, Angkatan Udhara announced sing gejala hypoxia-kaya ngalami padha disababaké déning sawijining katup gagal ing rompi meksa pilot '; tutup dipungantos lan owah-owahan ing sistem filtrasi padha uga digawe. (Wikipedia)

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa