Basa

F-8 Vought Perang Salib FS2004

Informasi

Kanggo FSX/P3D versi kompatibel klik kene.
paket punika Ex Perang Salib payware saka Alphasim / Virtavia saiki sing kasedhiya minangka freeware. Tambah ing kualitas apik lan banget nyenengake kanggo fly. Repaints / model: Angkatan Laut Perancis, USAF-Pati Angel - F8-E, J-F8, F8-Marines, 8U-1E

F-8 Perang Salib (Originally 8U) punika pejuang supersonic dibangun dening Vought kanggo Amerika Serikat, lan pelaku usaha pesawat Papan. Punika ditondoi dening welingan online lan swiwi global insidensi njerone irung. Senadyan pangisian daya tambahan amarga peralatan naval sawijining, iku nuduhake kinerja padha pasangan lemah basis, ing Amérika Lor F-100 Super Sabre. (Wikipedia)

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa