Basa

Soko G-2 Galeb FS2004

Informasi

  • Size 12.5 MB
  • Downloads 7 132
  • digawe 26-06-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Luka Midic, Goran Savic
Soko G-2 Galeb yaiku pesawat militèr Yugoslavia. Nambah-ing kanggo download pancen. A ngimpi kanggo kontrol, swara sing apik!
Pesawat iki nampa kabeh stunts. Ngrungokake ambegan saka pilot adhedhasar sumber dijaluk: iki yaiku èfèk sing worth trip. A mesin ngimpi banget penake lan gampang kanggo fly. Kasedhiya karo repaints 8. Ora usah bingung: nalika ngetokake iki nambah-ing, wis anduweni hak aliran udara ing topeng saka pilot. Apa liyane, iki kudu, matur nuwun kanggo penulis sing karya.

The soko G-2 Galeb (Inggris: Seagull) iku siji engine, loro-seater majeng jet trainer lan pesawat serang darat cahya sing dirancang dening ATI lan diprodhuksi dening soko saka Yugoslavia. G-2 Galeb iki pisanan serial pesawat jet diprodhuksi ing Yugoslavia lan Balkan.
  • Pengarang: Luka Midic, Goran Savic
  • download
Informasi

  • Size 12.5 MB
  • Downloads 7 132
  • digawe 26-06-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Luka Midic, Goran Savic

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa