Douglas A4 Skyhawk FS2004
Bayangan_A4_001
Bayangan_A4_0022
Bayangan_A4_0033
Bayangan_A4_0044


  • Pesawat serangan Marine Corps A-4 Skyhawk sing dilengkapi karo cahya engine lan prasaja.

    Misi lan skuadron A-4 kanggo nyerang lan numpes target, ngawal Helikopter lan tumindak operasi taktik liyane.

    Dikembangaké ing 50s awal, ing A-4 Skyhawk Originally disusun A-4D minangka
    pesawat serangan nuklir, dina mung, lan adhedhasar ing nomer akeh pelaku usaha pesawat.
    Ana akeh model saka A-4 ing layanan.

    A-4M lan TA-4F lagi digunakake dening squadrons saka Marine Corps Reserve.
    Kabeh model duwe loro bedhil 20mm lan saged saka ngirimke conventional lan nuklir dina gelut lan wengi.

    The A-4M migunakake kepala-up tampilan (layar ing visor saka pilot).
    The Marine Corps Reserve dumadi saka loro squadrons saka A-4s karo 12 pesawat saben.
    Kajaba iku, saben regu wis loro TA-4

    Add-on :

    Werna: Angkatan Udhara Argentina (abu-abu)
    Conventional panel 2-D. Ora kokpit virtual (VC)
    kacepetan maksimum: 440 KIAS

    Ultra Handy!

    Pesawat iki angel banget kanggo ngontrol, nyetel qiyamat Potong kanggo Sawit. Ngati-ati kebangkrutan! Punika munggah hard! Bentenipun slightest lan njupuk swiwi! Yen wong metu tanpa karusakan iku ace mabur. Dianjurake kacepetan landing: 100 KIAS karo flaps kanthi sudo.

    Produsen: McDonnell Douglas



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 12.2 MB
  • Downloads 9 963
  • digawe 31-05-2006
  • dianyari 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Jean-Pierre Langer
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan