Basa

BAE Systems Hawk T.1X FS2004

Informasi

  • Size 18.5 MB
  • Downloads 9 700
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 10-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Model de David Brice & David Friswell
BAE Systems Hawk T.1X karo macem-macem tekstur lan kaping versi. pesawat maringi tulodho banget uga. Renungan render. 3d kokpit clickable.

The BAE Systems Hawk iku siji-engine Inggris, majeng jet pesawat trainer. Nanging pisanan miber ing 1974 minangka Hawker Siddeley Hawk, lan salajengipun diprodhuksi dening perusahaan sawijining tukang nyuksesake, British Aerospace lan BAE Systems, mungguh. Iku wis digunakake ing kapasitas latihan lan minangka pesawat tempur kurang biaya-.

Operators saka Hawk kalebu Air Force Royal, sebat tim tampilan pangeboman Red Arrows; uga sawetara owahan saka operator militèr manca. The Hawk isih diprodhuksi ananging karo liwat 900 Hawks didol kanggo 18 pelanggan ing saindhenging donya. (Wikipedia)
  • Panganggité: Model de David Brice & David Friswell
  • download
Informasi

  • Size 18.5 MB
  • Downloads 9 700
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 10-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Model de David Brice & David Friswell

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa