Antonov An-26 v2009 FS2004 HOT
an26rik1
an26rik22
an26rik33
an26rik44


  • Kanggo FS2004 mung. Pesawat multi-tujuan transportasi Rusia isih mabur ing banyak negara ing donya. Model iki digawe supaya bisa duwe set lengkap (pack): swara, VC, animasi (lawang mburi kargo diluncurake). Khusus kanggo penggemar pesawat transportasi.

    Maca manual: iku penting banget informasi. Bukak file "readme" sawise instalasi.

    Model kualitas tinggi.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 31 MB
  • Downloads 10 101
  • digawe 23-08-2008
  • dianyari 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Vladimir Zhyhulskiy, D. Samborskiy
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan