Basa

Antonov An-26 v2009 FS2004

Informasi

  • Size 31 MB
  • Downloads 8 097
  • digawe 23-08-2008
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy, D. Samborskiy
Kanggo FS2004 mung. Pesawat multi-tujuan transportasi Rusia isih mabur ing banyak negara ing donya. Model iki digawe supaya bisa duwe set lengkap (pack): swara, VC, animasi (lawang mburi kargo diluncurake). Khusus kanggo penggemar pesawat transportasi.

Maca manual: iku penting banget informasi. Bukak file "readme" sawise instalasi.

Model kualitas tinggi.
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy, D. Samborskiy
  • download
Informasi

  • Size 31 MB
  • Downloads 8 097
  • digawe 23-08-2008
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy, D. Samborskiy

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa