Basa

Antonov An-24RV FS2004

Informasi

  • Size 13.5 MB
  • Downloads 7 149
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Dimitri Samborski, Nikolai Samsonov, Maksim Mysin, (suite fichier readme)
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Antonov An-24RV iki minangka pesawat lengkap. Panel realistis, supaya ditulis nganggo basa Rusia! ora gampang nalika sampeyan ora maca Sirilik. Kokpit lan kabin wis kebak 3D. Repaints uga apik.

Tiron ayu sing pantes ditepungi lan dites.

Komentar sampeyan diwenehake.

Good pesawat!
  • Panganggité: Dimitri Samborski, Nikolai Samsonov, Maksim Mysin, (suite fichier readme)
  • download
Informasi

  • Size 13.5 MB
  • Downloads 7 149
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Dimitri Samborski, Nikolai Samsonov, Maksim Mysin, (suite fichier readme)
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa