Antonov An-24RV FS2004
image_ffff1
image_ffff22
image_ffff33
image_ffff44


  • Rusia Antonov An-24RV iki minangka pesawat lengkap. Panel kasebut realistis, mula ditulis nganggo basa Rusia! ora gampang nalika sampeyan ora maca Sirilik. Kokpit lan kabin 3D kanthi XNUMXD. Repaints apik banget.

    Tiron ayu sing pantes ditepungi lan dites.

    Komentar sampeyan diwenehake.

    Good pesawat!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 13.5 MB
  • Downloads 9 066
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Dimitri Samborski, Nikolai Samsonov Maksim Mysin, (terus file README)
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan