Sikorsky S-55 Whirlwind FS2004
Sikorsky_S-55_Whirlwind_1
Sikorsky_S-55_Whirlwind_22
Sikorsky_S-55_Whirlwind_33
Sikorsky_S-55_Whirlwind_44


  • Klik kene kanggo FSX varian sing cocog

    Punika helikopter visual apik, katuntun dening AlphaSim. Sadurunge payware, wiwit 2009 iku wis dadi freeware, dadi sampeyan kudu njupuk kauntungan!

    sajarah


    operasi kargo helikopter kawitan, S 55 A H19 diprodhuksi dening tenan US Sikorsky, digawe penerbangan pisanan operasional November 12, 1949. Ing 1952, piyambakipun pikantuk certificate kang airworthiness sipil.
    Bobot lan akeh mesin nalika dumunung ing dasar swiwi dilarang panginstalan bunker ing Helikopter rotor siji. The engineer Igor Sikorsky kagungan idea kanggo house engine ing ngarep saka pesawat lan nawakke ing lantai, mbuwang kompartemen penumpang ndhuwur engine. kajanjèkaken mangkono freeing situs bunker pusaté.
    The S 55 punika minangka telung bilah Flapping rotor articulated nggronjal lan seret, karo rotor buntut loro bilah lan quadricycle Sepur. bunker kang ngidini nggowo 6 kanggo 8 penumpang utawa enem tandhu soyo tambah kanggo perawatan saka ciloko sak transportasi.
    Supplanted ing 50s pungkasan dening S 58 luwih kuat, S 55, ing versi sawijining akeh, dibangun kanggo salinan 1280. lisensi angsal Prancis, Jepang lan Inggris. Tenan British Langkawi ngirim kanggo Perancis 42 WIS 55 kang bakal ing sekolah lan GH2 (Algeria). (Source: www.museehelico-alat.com)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 5.22 MB
  • Downloads 7 520
  • digawe 04-03-2009
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • AlphaSim external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan