Basa

Sikorsky CH-124 Sea King HAR3A FS2004

Informasi

  • Size 9.39 MB
  • Downloads 14 392
  • digawe 20-05-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Edwin THURSTON Willy VERVAECKE
Helicopter kanggo ngluwari ing segara.
Banget, nanging abot. Salah repaint, kumelun, lawang, lempitan wings lan anti-torsi rotor. Kasedhiya ing Produsèn: Langkawi in FS2004

The Sikorsky CH-124 Sea King helikopter jinis militèr anti-kapal selam dirancang kanggo nggunakake saka prau. Iku versi Canadian saka Amérika Sikorsky S-61. Iku ing layanan karo Royal Canadian Navy (RCN) lan Angkatan Canadian (CF) wiwit 1963.

The Sea King diutus menyang pangrusak Iroquois-kelas, ing frigates Langkawi kelas lan kapal sumber saka kelas Protector. Yen tugasaken, Segara King nerangake karo papat kru (pilot 2, koordinator taktik lan operator). (Wikipedia)
  • Panganggité: Edwin THURSTON Willy VERVAECKE
  • download
Informasi

  • Size 9.39 MB
  • Downloads 14 392
  • digawe 20-05-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Edwin THURSTON Willy VERVAECKE

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa