Basa

Sikorsky Pavehawk UH-60 FS2004

Informasi

Helicopter kang ngédap-kualitas, download saiki. swara paling apik karo 5 tekstur, 2D panel lan VC.

The Sikorsky UH-60 Black Hawk punika papat bilah, twin-engine, medium-angkat helikopter sarana diprodhuksi dening Sikorsky Aircraft. Sikorsky diajukake ing desain S-70 kanggo kompetisi Amerika Tentara kang Inggris Utility Tactical Transportasi System (UTTAS) ing 1972. Tentara ditetepake prototipe minangka yuh-60A lan milih Black Hawk minangka pamenang program ing 1976, sawise kompetisi fly-mati karo Boeing Vertol yuh-61.

UH-60A ngetik layanan karo Angkatan Darat AS 1979, kanggo ngganti Bell UH-1 Iroquois minangka Tentara kang helikopter transportasi taktik. Iki ngiring dening fielding saka perang elektronika lan Varian operasi khusus saka Black Hawk. Apik UH-60L lan UH-60M Varian sarana uga wis dikembangaké. versi dipunéwahi uga wis dikembangaké kanggo Angkatan Laut AS, Angkatan Udhara, lan Coast Guard. Saliyane nggunakake Tentara, kulawarga UH-60 wis diekspor kanggo sawetara negara. Black Hawks wis dileksanakake ing pertempuran sak konflik ing Grenada, Panama, Irak, Somalia, Balkan, Afghanistan, lan wilayah liyane ing Timur Tengah. (Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa