Sikorsky Pavehawk UH-60 FS2004 HOT
Sikorsky_Pavehawk_UH-60_Blackhawk_1
Sikorsky_Pavehawk_UH-60_Blackhawk_22
Sikorsky_Pavehawk_UH-60_Blackhawk_33
Sikorsky_Pavehawk_UH-60_Blackhawk_44


  • Helicopter kang ngédap-kualitas, download saiki. swara paling apik karo 5 tekstur, 2D panel lan VC.

    The Sikorsky UH-60 Black Hawk punika papat bilah, twin-engine, medium-angkat helikopter sarana diprodhuksi dening Sikorsky Aircraft. Sikorsky diajukake ing desain S-70 kanggo kompetisi Amerika Tentara kang Inggris Utility Tactical Transportasi System (UTTAS) ing 1972. Tentara ditetepake prototipe minangka yuh-60A lan milih Black Hawk minangka pamenang program ing 1976, sawise kompetisi fly-mati karo Boeing Vertol yuh-61.

    UH-60A ngetik layanan karo Angkatan Darat AS 1979, kanggo ngganti Bell UH-1 Iroquois minangka Tentara kang helikopter transportasi taktik. Iki ngiring dening fielding saka perang elektronika lan Varian operasi khusus saka Black Hawk. Apik UH-60L lan UH-60M Varian sarana uga wis dikembangaké. versi dipunéwahi uga wis dikembangaké kanggo Angkatan Laut AS, Angkatan Udhara, lan Coast Guard. Saliyane nggunakake Tentara, kulawarga UH-60 wis diekspor kanggo sawetara negara. Black Hawks wis dileksanakake ing pertempuran sak konflik ing Grenada, Panama, Irak, Somalia, Balkan, Afghanistan, lan wilayah liyane ing Timur Tengah. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan