Sikorsky S-70 FireHawk HH-60F FS2004
gambar_1ac
gambar_2ac2
gambar_3ac3
gambar_4ac4


  • Helikopter kanggo nglawan geni. Iki minangka tutugan tarub Sikorsky HH-Series 60F. Iki add-on kasedhiya karo sawetara tekstur beda. helikopter angel banget kanggo nangani, kita ngarepake komentar saka sampeyan! Aja ragu-ragu kanggo nerangake kesan sampeyan. Tes sing apik lan penerbangan sing apik, nglawan geni kanthi efisien.

    Diprodhuksi dening Sikorsky Aircraft Corporation wiwit 1974, S-70A lan S-70B ekspor versi ing UH-60 Black Hawk lan SH-60 Seahawk



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 7.3 MB
  • Downloads 7 068
  • digawe 24-12-2006
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Moore lan Kirk Sunley
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan