Eurocopter HH 65 Dolphin Helicopter rescue Trento FS2004 HOT
Eurocopter_HH 65_Dolphin_Elisoccorso_Trento_1
Eurocopter_HH 65_Dolphin_Elisoccorso_Trento_22
Eurocopter_HH 65_Dolphin_Elisoccorso_Trento_33
Eurocopter_HH 65_Dolphin_Elisoccorso_Trento_44


  • Helikopter sing apik banget diwiwiti maneh minangka penyelamat Italia kanggo FS2004, interior kanthi kokpit virtual 3D lan swara. Gauges kayane fungsi, kualitas sakabehe add-on apik banget!

    Ing cendhak: The Dolphin punika helikopter medium Versatile dirancang dening perusahaan Prancis Sud Aviation penerus menyang Alouette III. Dikembangaké déning Industrial Aerospace National, kang helikopter divisi wis dadi ing 1992 lengen Perancis Eurocopter, wis subyek saka pembangunan sipil lan militèr. Dolphin uga wis diwenehi lair kanggo kulawarga pesawat perang lan Eurocopter Panther kanggo generasi anyar pesawat sipil ditetepake Eurocopter EC-155. (Source Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (26 Votes)
  • Size 15.94 MB
  • Downloads 13 540
  • digawe 29-09-2009
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • I-Fox Franco
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan