Basa

Eurocopter AS 350 Ecureuil - Policia FS2004

Informasi

  • Size 8.84 MB
  • Downloads 8 507
  • digawe 18-01-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Tamas Nemeth, Peter Nemeth, Adriano Martoni
Dipuntedahaken seri / Policia Militar de São Paulo
Wah apik. model Gmax. Tekstur ingkang kalebet ing kualitas 32Bits.

The Eurocopter AS350 Ecureuil punika helikopter cahya Versatile dikembangaké dening Aerospatiale, Eurocopter lan saka Januari 1992. Piranti iki wis bédané saka Duwe wis dikembangaké ing loro-mesin ganda siji-lan, dipasarke ing AS miturut jeneng AStar (single engine) utawa TwinStar (mesin ganda) lan nglairaké versi karo torsi anti-jinis " fenestron "Eurocopter EC130 lan jeneng. Diprodhuksi lisensi ing Brazil miturut jeneng Helibras HB.350 Esquilo, ing EC130 uga digunakake kanggo ndhukung tumitah, Changhe Z-11 Cina, ing kemitraan karo Changhe Aircraft Industries Corporation. (Wikipedia)
  • Pengarang: Tamas Nemeth, Peter Nemeth, Adriano Martoni
  • download
Informasi

  • Size 8.84 MB
  • Downloads 8 507
  • digawe 18-01-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Tamas Nemeth, Peter Nemeth, Adriano Martoni

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa