Eurocopter AS 350 Ecureuil - Policia FS2004 HOT
gambar_af_01
gambar_af_022
gambar_af_033
gambar_af_044


  • Dipuntedahaken seri / Policia Militar de São Paulo
    Wah apik. model Gmax. Tekstur ingkang kalebet ing kualitas 32Bits.

    The Eurocopter AS350 Ecureuil punika helikopter cahya Versatile dikembangaké dening Aerospatiale, Eurocopter lan saka Januari 1992. Piranti iki wis bédané saka Duwe wis dikembangaké ing loro-mesin ganda siji-lan, dipasarke ing AS miturut jeneng AStar (single engine) utawa TwinStar (mesin ganda) lan nglairaké versi karo torsi anti-jinis " fenestron "Eurocopter EC130 lan jeneng. Diprodhuksi lisensi ing Brazil miturut jeneng Helibras HB.350 Esquilo, ing EC130 uga digunakake kanggo ndhukung tumitah, Changhe Z-11 Cina, ing kemitraan karo Changhe Aircraft Industries Corporation. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (14 Votes)
  • Size 8.84 MB
  • Downloads 10 711
  • digawe 18-01-2006
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Tamas Nemeth, Peter Nemeth, Adriano Martoni
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan