Basa

Eurocopter EC145 Rega Swiss Air Rescue FS2004

Informasi

  • Size 31.8 MB
  • Downloads 13 497
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Laurent Hadorn, Christian Spaltenstein, Franz Haider
helikopter apik banget! Digunakake kanggo rescues ing Swiss. Desain: model 3D lan kokpit virtual padha dileksanakake kanthi program GMAX v1.2

Swiss Air Rescue (Rega) (Jerman: Schweizerische Rettungsflugwacht) (ing Italia Guardia di aérea Svizzera soccorso) jenenge mung Rega iku organisasi sepindah Swiss. Iku menehi pitulungan medical ing pemandangan saka Laka. dhasar pribadi, non-profit, markas ing Kloten ing kanton Zurich.

Rega punika acronym Rettungsflugwacht (ing Jerman) lan Air Guard.
  • Panganggité: Laurent Hadorn, Christian Spaltenstein, Franz Haider
  • download
Informasi

  • Size 31.8 MB
  • Downloads 13 497
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Laurent Hadorn, Christian Spaltenstein, Franz Haider

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa