Eurocopter 135 ph-EMS Medical FS2004 HOT
imagea_g1
imagea_g22
imagea_g33
imagea_g44


  • A khusus "darurat medical" anyar sing teka sawise EC 135 Polizei. versi banget! Cockpit meh padha karo EC135 nyata.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 30.5 MB
  • Downloads 11 774
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 14-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Paint de Ronald van Doorn, foto de Michael W. Ro
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan