Basa

Eurocopter EC 135 Polizei FS2004

Informasi

  • Size 30.4 MB
  • Downloads 4 644
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 14-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Heiko
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kene siji saka Helikopter digunakake dening polisi Jerman. A model ayu, uga rampung, karo kokpit banget fungsi.

The EC135 helikopter cahya kembar-engine iku Versatile diprodhuksi dening Eurocopter.

Iku évolusi banget diusir saka punika MBB BO105 kang weruh perkembangan sabanjuré ing 1980s (jenenge Bo 108) sadurunge miwiti kanggo ngawula mung minangka demonstrator teknologi anyar.

prototipe tartamtu iki dilengkapi FBW (FBW) lan articulations rotor utama jinis anyar, ing tangan siji ngurangi lemes materi gangguan maksimum lan geter nyebabake lan nyediakake kaluwihan ing syarat-syarat prigel lan tanggapan.

Sak tumitah Eurocopter ing 1992, punika MBB digawa ing wedding kanggo BO108 kang foresaw ing kemungkinan wektu ing pasar. Sisih Perancis Eurocopter (mantan divisi helikopter saka klompok Aérospatiale-Matra) digawa sisih buntut jinis rotor fenestron ngidini abang luwih saka tingkat gangguan lan ndadekke kaluwihan gedhe saka titik tampilan personel keamanan ing lemah.

Pesawat pisanan njupuk Panggonan ing Ottobrunn near Munich (kantor lan Manufaktur prototype) Februari 15, 1994. Film sèri (Donauwörth) wiwit ing 1996. Model basa nerangake ing pirang-pirang vèrsi sipil lan militèr (EC635 (en)).

Iku karo bajing lan tim helikopter EC145 sing pasukan Perancis National Gendarmerie. (Wikipedia)
Informasi

  • Size 30.4 MB
  • Downloads 4 644
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 14-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Heiko
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa