Eurocopter AS350-BA Fspainter Complete FS2004
Eurocopter_AS350-BA_Fspainter_Complete_FSX_1
Eurocopter_AS350-BA_Fspainter_Complete_FSX_22
Eurocopter_AS350-BA_Fspainter_Complete_FSX_33
Eurocopter_AS350-BA_Fspainter_Complete_FSX_44


  • Kanggo FSX versi kompatibel klik kene

    Download! Pack iki klebu karo tekstur saka Gendarmerie, French Customs, Heliswiss lan akeh liyane.




    Karakteristik bajing Aerospatiale AS 350BA kanggo Flight Simulator 2004:

    model rinci digawe karo Gmax
    Bab lan pinggiran lan photorealistic ukuran
    Muni direkam ing laboratorium pesawat nyata
    kokpit 3D rinci karo ukuran clickable lan ngalih
    ngalih 3D animasi
    Animasi saka lawang
    animasi Dynamic ing 3D kokpit
    Animation driver
    Dites lan diijinake dening pilot model pesawat nyata
    checklists lengkap
    Efek saka udan ing Windows
    wipers animasi
    Kamungkinan kanggo mindhah nerusake utawa jog mburi driver ing kokpit virtual
    kompatibel karo Flight Simulator X lan Flight Simulator 2004

    The Eurocopter AS350 Squirrel punika helikopter cahya serbaguna dikembangaké dening Aerospatiale lan Eurocopter ing Januari 1992. Piranti iki wis bédané saka Duwe wis dikembangaké ing versi siji-lan kembar-engine, dipasarke ing Amerika Serikat ing jeneng AStar (single engine) utawa TwinStar (mesin ganda) lan nglairaké versi karo jinis anti-torsi "jendhela cilik", lan ganti jeneng Eurocopter EC130. Diprodhuksi lisensi ing Brazil miturut jeneng Helibras HB.350 Esquilo, ing EC130 uga wis dadi kanggo ndhukung nitahaken saka Cina Changhe Z-11, ing kemitraan karo Changhe Aircraft Industries Corporation.

    Ecureuil1

    Ecureuil2

    Ecureuil3

    Ecureuil4

    Ecureuil5



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 34 MB
  • Downloads 7 800
  • digawe 31-03-2012
  • dianyari 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • FSpainter / Florian LAROYE
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan