Basa

Eurocopter AS350-BA Fspainter Complete FS2004

Informasi

  • Size 34 MB
  • Downloads 5 592
  • digawe 31-03-2012
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: FSpainter / Florian LAROYE
Kanggo FSX versi kompatibel klik kene

Download! Pack iki klebu karo tekstur saka Gendarmerie, French Customs, Heliswiss lan akeh liyane.




Karakteristik bajing Aerospatiale AS 350BA kanggo Flight Simulator 2004:

model rinci digawe karo Gmax
Bab lan pinggiran lan photorealistic ukuran
Muni direkam ing laboratorium pesawat nyata
kokpit 3D rinci karo ukuran clickable lan ngalih
ngalih 3D animasi
Animasi saka lawang
animasi Dynamic ing 3D kokpit
Animation driver
Dites lan diijinake dening pilot model pesawat nyata
checklists lengkap
Efek saka udan ing Windows
wipers animasi
Kamungkinan kanggo mindhah nerusake utawa jog mburi driver ing kokpit virtual
kompatibel karo Flight Simulator X lan Flight Simulator 2004

The Eurocopter AS350 Squirrel punika helikopter cahya serbaguna dikembangaké dening Aerospatiale lan Eurocopter ing Januari 1992. Piranti iki wis bédané saka Duwe wis dikembangaké ing versi siji-lan kembar-engine, dipasarke ing Amerika Serikat ing jeneng AStar (single engine) utawa TwinStar (mesin ganda) lan nglairaké versi karo jinis anti-torsi "jendhela cilik", lan ganti jeneng Eurocopter EC130. Diprodhuksi lisensi ing Brazil miturut jeneng Helibras HB.350 Esquilo, ing EC130 uga wis dadi kanggo ndhukung nitahaken saka Cina Changhe Z-11, ing kemitraan karo Changhe Aircraft Industries Corporation.

Ecureuil1

Ecureuil2

Ecureuil3

Ecureuil4

Ecureuil5
  • Panganggité: FSpainter / Florian LAROYE
  • download
Informasi

  • Size 34 MB
  • Downloads 5 592
  • digawe 31-03-2012
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: FSpainter / Florian LAROYE

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa