Basa

Edition ICARO BK117 Final Paket FS2004

Informasi

ICARO Aircraft Development bangga presents ICARO BK117 Final Edition 2009.
Sawise rong lan setengah taun ngembangaken lan artworking ing BK117, punika produk freeware kanggo kabeh pembuangan BK.
Iku BK117 freeware pisanan karo VC animasi lengkap lan sawetara phototextures, uga, swara lan lampu ing model iki wis dimodifikasi iki. Ana sawetara model kaya winch, penumpang, auxtank lan radarnose ing paket. Mangga maca manual pesawat kasebut kanthi teliti. Bebas bae kanggo njupuk kulo karo helikopter iki. paket kalebu enem repaints kalebu Medicopter.

The BK117 punika helikopter twin-engine Versatile. Iku asil pembangunan gabungan antara 1979 Messerschmitt-Bölkow-Blohm (punika MBB) lan Kawasaki Heavy Industries (Khi).

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa