Bell HC412 Agusta / Griffin AB412 Hovercontrol FS2004 HOT
HC412_Agusta_AB412_Hovercontrol_1
HC412_Agusta_AB412_Hovercontrol_22
HC412_Agusta_AB412_Hovercontrol_33
HC412_Agusta_AB412_Hovercontrol_44


  • Kene rong versi paling apik: Agusta Bell 412 lan Bell 412 Griffin karo 12 repaints: Abu Police Dhabi, Carabinieri (5Type), Njaga Punjab (3Type) Guardia Costiera, Guardia di Finanza, Italia Tentara (2type), Japan Coast Guard, Air Walanda force, angkatan Udhara Swedia, US Coast Guard, Del fuoco Vigili.

    Quality ana sing, muni adat, kokpit virtual, lan model banget rinci.

    Kudu menehi cobi!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan