Supercopter AIRWOLF (TV) Bell 222 FS2004 HOT
Bayangan_Airworf_004
Bayangan_Airworf_0022
Bayangan_Airworf_0033
Bayangan_Airworf_0014


  • Iki Super-copter saka seri TV misuwur: codename AIRWOLF. Banget prasaja lan karo livery unik. Funny amarga swara sing saka seri TV.

    Airwolf iku sawijining Seri TV Amerika 80 episode menit 50 digawe dening Donald P. Bellisario lan ditayangke antarane Januari 22 1984 lan Maret 29, 1986 ing CBS lan antarane 23 Januari 1987 lan Agustus 7, 1987 ing USA Network.

    Ing Prancis, seri iki ditayangke saka 21 April 1986 ing saluran La Cinq, lan iki siaran ing Virgin 17 (saiki DirectStar).



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 5.1 MB
  • Downloads 15 855
  • digawe 01-06-2006
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Katon dans FS9 Aircraft Bell
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan