Basa

Supercopter AIRWOLF (TV) Bell 222 FS2004

Informasi

  • Size 5.1 MB
  • Downloads 13 421
  • digawe 01-06-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Katingali lan FS9 Pesawat Pesawat
Iki Super-copter saka seri TV misuwur: codename AIRWOLF. Banget prasaja lan karo livery unik. Funny amarga swara sing saka seri TV.

Airwolf iku sawijining Seri TV Amerika 80 episode menit 50 digawe dening Donald P. Bellisario lan ditayangke antarane Januari 22 1984 lan Maret 29, 1986 ing CBS lan antarane 23 Januari 1987 lan Agustus 7, 1987 ing USA Network.

Ing Prancis, seri iki ditayangke saka 21 April 1986 ing saluran La Cinq, lan iki siaran ing Virgin 17 (saiki DirectStar).
  • Pengarang: Katingali lan FS9 Pesawat Pesawat
  • download
Informasi

  • Size 5.1 MB
  • Downloads 13 421
  • digawe 01-06-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Katingali lan FS9 Pesawat Pesawat

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa