Bell 205 HU-A1 Iroquois FS2004 HOT
imagea_e1
imagea_e22
imagea_e33
imagea_e44


  • Nerangake karo sepuluh tekstur. A tiron kualitas karo model pesawat gampang kanggo nangani.

    The Bell UH-1 Iroquois, julukan "Huey", iku sawijining helikopter Amérika, rancangan digawe pesawat pisanan ing 22 Oktober 1956. Luwih saka salinan 16 000 lan militèr padha diprodhuksi lan diekspor kanggo liwat negara 70 lan wis dikembangaké ing akeh versi, sawetara kang isih mabur ing 2013.

    HU-1A (Bell 204): Kaping pisanan dilengkapi hp Lycoming T53-L-1A 770 lan hp T-53-L-5 960, pangiriman wiwit ing Juni 1959 kanggo evakuasi lan transportasi (enem penumpang utawa loro stretchers). The Huey pisanan padha tugasaken kanggo Vietnam ing 1962, ngendi sawetara padha dipunéwahi supaya bersenjata. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 10.3 MB
  • Downloads 15 783
  • digawe 26-10-2006
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Model Original: Deane Baunton, tekstur & Model Mo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan