Basa

Bell 205 HU-A1 Iroquois FS2004

Informasi

  • Size 10.3 MB
  • Downloads 13 441
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Original Model: Deane Baunton, Textures & Model Mo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Nerangake karo sepuluh tekstur. A tiron kualitas karo model pesawat gampang kanggo nangani.

The Bell UH-1 Iroquois, julukan "Huey", iku sawijining helikopter Amérika, rancangan digawe pesawat pisanan ing 22 Oktober 1956. Luwih saka salinan 16 000 lan militèr padha diprodhuksi lan diekspor kanggo liwat negara 70 lan wis dikembangaké ing akeh versi, sawetara kang isih mabur ing 2013.

HU-1A (Bell 204): Kaping pisanan dilengkapi hp Lycoming T53-L-1A 770 lan hp T-53-L-5 960, pangiriman wiwit ing Juni 1959 kanggo evakuasi lan transportasi (enem penumpang utawa loro stretchers). The Huey pisanan padha tugasaken kanggo Vietnam ing 1962, ngendi sawetara padha dipunéwahi supaya bersenjata. (Wikipedia)
  • Panganggité: Original Model: Deane Baunton, Textures & Model Mo
  • download
Informasi

  • Size 10.3 MB
  • Downloads 13 441
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Original Model: Deane Baunton, Textures & Model Mo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa