Basa

AH-1W Super Cobra AlphaSim FS2004

Informasi

Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

Apik add-on Ex payware saiki freeware sing bakal tresna.

AlphaSim AH-1W Fitur kanggo FS2004

1. model banget kualitas, tekstur lan kokpit virtual
2. model FS2004 Full gawan kabeh fitur FS2004.
3. kokpit virtual Highly asli karo animasi lan (sawetara) ngalih mouseable
4. Authentic 2D panel kabeh-XML, adat pop-up kanggo tumpukan radio, kanthi mouseable.
5. Highly crew nyata tokoh-tokoh katon ing views njaba. tokoh Crew toggled lan mateni printah metu kapindho (Shift-E + 2).
6. rotor animasi kanggo nuduhake ngarep / aft lan kiwa / tengen ngiringake (FS9 mung).
7. Animasi gun chin (ing kontrol input).
8. lawang crew animasi (Shift-E).
9. efek udan Virtual kokpit (FS9 mung).

Pop-up Windows:

Shift-1 Dadi panel kokpit utama lan mati ing tampilan kokpit.
Shift-2 Nampilake Radio Stack.
Shift-3 Nampilake GPS standar.

Fitur tambahan:

1. Tailhook munggah / mudhun printah (kudu diutus menyang tombol tombol utawa joystick) bakal mbusak senjata saka pylons wing. Sampeyan kudu kanthi manual mbusak stasiun DLL ing kothak dialog bakar lan Payload kanggo nyetel bobot cocok kanggo helikopter resik.
2. Rincian Priksa lan referensi SIM kasedhiya ing kneeboard (F10).
3. Mburi tombol canopy stroke mbusak tokoh pilot saka model

Penting sanget kanggo maca manual ing saka helikopter iki (Deleng ing menu "Mulai" "Rikoooo nambah-ons, etc.)

Super Cobra



Super Cobra

Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

Apik add-on Ex payware saiki freeware sing bakal tresna.

AlphaSim AH-1W Fitur kanggo FS2004

1. model banget kualitas, tekstur lan kokpit virtual
2. model FS2004 Full gawan kabeh fitur FS2004.
3. kokpit virtual Highly asli karo animasi lan (sawetara) ngalih mouseable
4. Authentic 2D panel kabeh-XML, adat pop-up kanggo tumpukan radio, kanthi mouseable.
5. Highly crew nyata tokoh-tokoh katon ing views njaba. tokoh Crew toggled lan mateni printah metu kapindho (Shift-E + 2).
6. rotor animasi kanggo nuduhake ngarep / aft lan kiwa / tengen ngiringake (FS9 mung).
7. Animasi gun chin (ing kontrol input).
8. lawang crew animasi (Shift-E).
9. efek udan Virtual kokpit (FS9 mung).

Pop-up Windows:

Shift-1 Dadi panel kokpit utama lan mati ing tampilan kokpit.
Shift-2 Nampilake Radio Stack.
Shift-3 Nampilake GPS standar.

Fitur tambahan:

1. Tailhook munggah / mudhun printah (kudu diutus menyang tombol tombol utawa joystick) bakal mbusak senjata saka pylons wing. Sampeyan kudu kanthi manual mbusak stasiun DLL ing kothak dialog bakar lan Payload kanggo nyetel bobot cocok kanggo helikopter resik.
2. Rincian Priksa lan referensi SIM kasedhiya ing kneeboard (F10).
3. Mburi tombol canopy stroke mbusak tokoh pilot saka model

Penting sanget kanggo maca manual ing saka helikopter iki (Deleng ing menu "Mulai" "Rikoooo nambah-ons, etc.)

Super Cobra
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa