Basa

Blue Thunder FS2004

Informasi

  • Size 7.4 MB
  • Downloads 13 956
  • digawe 20-05-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Alan Devins
Aerospace Blue Thunder helikopter. Model saka seri TV lan film "Tonerre saka Fire." Banget nyenengake kanggo fly.

Blue Thunder (Blue Thunder) iku sawijining Seri TV Amérika ing sewelas episode of 45 menit, digawe sawise film eponymous lan ditayangke antarane Januari 6 lan April 16, 1984 ing ABC. Ing Prancis, seri iki digiyaraké ing 1984 ing TF1.
Informasi

  • Size 7.4 MB
  • Downloads 13 956
  • digawe 20-05-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Alan Devins

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa