CF-220 konsep Grizzly v4 FS2004 HOT
CF-220_Grizzly_concept_v4_FS2004_1
CF-220_Grizzly_concept_v4_FS2004_22
CF-220_Grizzly_concept_v4_FS2004_33
CF-220_Grizzly_concept_v4_FS2004_44


  • CF-220 Grizzly (versi 4, diubah 2013) kanggo FS2004. Pesawat pejuang ultra tinggi teknologi optimized kanggo peran kaunggulan udara. digawe dening Brian Sturton (Konsep Pesawat). Iku pesawat fiksi, Nanging, iku paling apik. VC sing apik banget, model kanthi pirang-pirang efek, swara sampurna. Iki add-on kudu ditata saka kokpit virtual, ora duwe panel 2D, iki dikarepake dening panulis. Kaping pesawat Klebu ing sawetara konfigurasi (tanpa bom utawa bom). Produsen: BAS. Waca dokumentasi.


    jempol Grizzly v4 jempol VC
    jempol VC ngisor jempol VC ndhuwur



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 42.1 MB
  • Downloads 10 798
  • digawe 25-08-2006
  • dianyari 24-10-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Brian Sturton
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan