Basa

CF-220 konsep Grizzly v4 FS2004

Informasi

  • Size 42.1 MB
  • Downloads 9 128
  • digawe 25-08-2006
  • Diowahi 24-10-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Brian Sturton
CF-220 Grizzly (versi 4, diubah 2013) kanggo FS2004. Pesawat pejuang ultra tinggi teknologi optimized kanggo peran kaunggulan udara. digawe dening Brian Sturton (Konsep Pesawat). Iku pesawat fiksi, Nanging, iku paling apik. VC sing apik banget, model kanthi sawetara efek, swara sing sampurna. Tambahan iki kudu dipilih saka kokpit virtual, ora duwe panel 2D, iki dikarepake dening panulis. Kaping pesawat Klebu ing sawetara konfigurasi (tanpa bom utawa bom). Produsen: BAS. Maca dokumentasi.


jempol Grizzly v4 jempol VC
jempol VC ngisor jempol VC ndhuwur
Informasi

  • Size 42.1 MB
  • Downloads 9 128
  • digawe 25-08-2006
  • Diowahi 24-10-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Brian Sturton

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa